Helena Montllor amb un dels gravats de l'exposició dedicats a son pare

Per a dissabte 11 de març tenim preparada la festa d’enguany de Sant Ovidi, com sempre a l’hotel-restaurant Ca les Senyoretes d’Otos.

Enguany la dedicarem a parlar sobre la relació dels mitjans de comunicació amb la música. I molt especialment, dels mitjans del nostre país amb la música cantada en la nostra llengua. La conversa, oberta a la participació del públic, la protagonitzaran la periodista Amàlia Garrigós (RTVV) i Pau Benavent, presentador i guionista de cultura

A més, comptarem amb la presència d’Helena Montllor, filla de l’artista alcoià, i aprofitarem per instal·lar l’exposició de gravats de Jordi Albinyana ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’.

L’acte començarà a les 19.30, a Ca les Senyoretes, i després del sopar posterior tindrem la part musical amb l’actuació del grup ollerià Sigarrito. Per a l’assistència al sopar és necessari de reservar la plaça al telèfon 962358032.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]