Hue Nguyen Le i Nacho Pastor s’imposen en la 10K solidària

• La cursa a benefici d'Anima aplega la solidaritat de prop de 500 persones

02.05.2016 - 18:06
Actualització: 02.05.2016 - 20:06

Prop de 500 persones van participar dissabte a Ontinyent en la prova 10k Solidaris, organitzada per la Comparsa Abencerrajes amb la col·laboració de l’Ajuntament i algunes entitats locals a benefici de l’associació de lluita contra el càncer Anima. Prop d’un centenar d’aquestes persones van adquirir el dorsal tot i no competir per tal de contribuir econòmicament amb la iniciativa, com ho van fer altres que van dipositar donatius en les vidrioles distribuïdes el recorregut urbà de la prova.

En l’àmbit esportiu, cal destacar que la guanyadora absoluta en categoria femenina fou Hue Nguyen Le, del club Capol, amb 40:05″, seguida per les corredores independents M. José Cuquerella (45:52″), segona, i Maria Belda (46:08″), tercera. El guanyador absolut en categoría masculina fou Nacho Pastor, del C.A. Km 42, amb un temps de 36:15″, el mateix que registrà el segon classificat, Rafael Ortiz, del club Laponia. El tercer classificat absolut fou José Benavent (36:52″), del Club Tortugues Coixes de Benigànim.