Joaquín Prieto, nominat a Millor Sommelier en els premis de la plataforma verema.com

Santi Prieto participa en el llibre solidari "Estrellas contra el desperdicio"

VilaWeb
Redacció
20.05.2021 - 18:29
Actualització: 20.05.2021 - 20:29

El restaurador d’Ontinyent Joaquín Prieto és un dels nominats als Premis Verema 2020, convocats per la plataforma digital verema.com, que es lliuraran aquest estiu ajornats l’any passat a causa de la pandèmia.

Prieto opta al premi en la categoria Millor Sommelier 2020, on competeix amb onze professionals més de tot l’estat.

Joaquín Prieto és propietari amb el seu germà Santi dels restaurants La Cuina i Sents Restaurant, amb els quals ja han aconseguit diversos reconeixements de la Guía Repsol, l’Almanaque Gastronómico, i també l’estrella Michelin, entre més.

Els guardons es lliuraran el 15 de juliol vinent a València, i es pot votar als candidats als premis de totes les categories, fins al 6 de juny vinent, des d’ací, a excepció del Premi al Restaurant que enguany es dedicarà al sector de l’hostaleria.

Llibre solidari

Santi Prieto també és notícia per la participació en Estrellas contra el desperdicio, un llibre de receptes publicat per AECOC com una “invitació a reflexionar sobre el valor dels aliments i la importància de no malbaratar-los”, redactat de la mà de xefs amb estrella Michelin.

Els beneficis de la venda d’aquest llibre es destinaran a la Federación Española de Bancos de Alimentos (FESBAL).

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €

Més notícies