El restaurador d’Ontinyent Joaquín Prieto és un dels nominats als Premis Verema 2020, convocats per la plataforma digital verema.com, que es lliuraran aquest estiu ajornats l’any passat a causa de la pandèmia.

Prieto opta al premi en la categoria Millor Sommelier 2020, on competeix amb onze professionals més de tot l’estat.

Joaquín Prieto és propietari amb el seu germà Santi dels restaurants La Cuina i Sents Restaurant, amb els quals ja han aconseguit diversos reconeixements de la Guía Repsol, l’Almanaque Gastronómico, i també l’estrella Michelin, entre més.

Els guardons es lliuraran el 15 de juliol vinent a València, i es pot votar als candidats als premis de totes les categories, fins al 6 de juny vinent, des d’ací, a excepció del Premi al Restaurant que enguany es dedicarà al sector de l’hostaleria.

Llibre solidari

Santi Prieto també és notícia per la participació en Estrellas contra el desperdicio, un llibre de receptes publicat per AECOC com una “invitació a reflexionar sobre el valor dels aliments i la importància de no malbaratar-los”, redactat de la mà de xefs amb estrella Michelin.

Els beneficis de la venda d’aquest llibre es destinaran a la Federación Española de Bancos de Alimentos (FESBAL).

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.