L’Ajuntament d’Ontinyent i la Mesa del Territori, que agrupa les associacions d’arquitectes i de constructors de la ciutat, han organitzat per a divendres 24 de març la jornada ‘Noves Estratègies d’Ordenació del Territori’, en què s’explicaran qüestions relacionades amb les noves línies de treball per al foment de la rehabilitació i la regeneració urbana.

La jornada, oberta al públic en general, detallarà la línia d’ajudes a les obres d’adequació de banys i cuines i les destinades a millorar l’accessibilitat en habitatges convocades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori. També servirà per a informar de programes urbanístics que s’estan desenvolupant en ajuntaments com els de València, Alcoi o Gandia.

La cita l’obrirà a les 9.15 el regidor Jaime Peris; i a continuació hi haurà les intervencions de Miguel Latorre, secretari general de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de València; Daniel Mullor, arquitecte municipal de l’Ajuntament d’Alcoi; Jorge Hervás, cap del departament d’Urbanisme de Gandia.

Tancaran la jornada Rebeca Torró, directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Generalitat, i el batle d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

La jornada es farà al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]