Junts estem recuperant la nostra economia

«No podíem esperar a pensar mesures econòmiques quan passara l’emergència sanitària perquè els nostres veïns i veïnes ja patien les conseqüències econòmiques derivades del confinament.»

Joan Sanchis Cambra
28.07.2020 - 14:53
Actualització: 28.07.2020 - 16:53
VilaWeb

M’estime Ontinyent. No hi ha cosa que em faça més goig que veure créixer i observar els canvis dels seus carrers, els seus parcs o els seus edificis perquè aquests canvis solen traduir-se en una millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Per això, quan es va declarar l’estat d’alarma i van haver de tancar-se comerços i suspendre l’execució d’obres, des del govern de Jorge Rodríguez ens vam posar en marxa per a crear un pla d’acció que ajudara els que serien els sectors més afectats de la nostra societat. El Pla Tornem Junts es va dissenyar quan encara estàvem atenent l’emergència sanitària perquè érem conscients que la pandèmia deixaria pas a una crisi econòmica que caldria enfrontar amb mesures concretes i immediates. No podíem esperar a pensar mesures econòmiques quan passara l’emergència sanitària perquè els nostres veïns i veïnes ja patien les conseqüències econòmiques derivades del confinament.

Per això, molt abans que acabara l’estat d’alarma, el Pla Tornem Junts ja estava en marxa. Un dels sectors que s’està impulsant precisament és la construcció. Amb prop d’un milió d’euros s’estan executant desenes d’intervencions a tots els barris de la ciutat, cosa que ens permet d’ajudar les empreses de construcció i afins com són arquitectes, enginyers, electricistes, llanterners o subministradors de material, per a continuar millorant la nostra ciutat. Com he dit, veure millorar els espais públics és un autèntic goig, especialment en un moment clau com el que vivim. El govern d’Ontinyent ha duplicat l’esforç i ha valgut la pena. A través del Pla Tornem Junts, empreses ontinyentines estan realitzant millores a tots els barris de la nostra ciutat. Hem aconseguit que les nostres empreses continuaren treballant, i per tant, que es mantingueren llocs de treball.

Les obres que s’estan executant no formen part de projectes de gran envergadura, sinó d’intervencions per a millorar edificis públics, la mobilitat als carrers, els parcs i espais naturals o el poliesportiu i un llarg etcètera. En definitiva, són obres i serveis que ens han servit per a atendre necessitats municipals com reparacions que permeten millorar la qualitat dels serveis i espais. Així mateix, la resta d’inversions com el nou local d’AFAO, les obres al Museu del Tèxtil o les obres als diversos col·legis de la ciutat continuen en marxa perquè a través d’aquestes intervencions la nostra joventut gaudisca d’unes instal·lacions de qualitat i adaptades al segle XXI, continuarem avançant en la construcció d’una ciutat més segura i còmoda per als vianants i oferirem noves oportunitats per vindre i gaudir d’Ontinyent.

Per sort o per desgràcia, en les pitjors circumstàncies com és sofrir una pandèmia mundial hem demostrat que veníem a treballar per als ontinyentins i ontinyentines i que ho donaríem tot per Ontinyent, i per això no ens cansarem de demanar que la resta d’administracions superiors, que disposen de competències i més recursos econòmics, impulsen també ajudes com nosaltres estem fent per a ajudar la nostra ciutadania. Tots els ontinyentins i ontinyentines hem fet sacrificis durant el confinament per a protegir-nos uns als altres. Ara, a més, hem de treballar per a reduir al màxim els efectes econòmics d’aquesta pandèmia. Junts ho estem aconseguint.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ al mes