El dinar popular que cada any es celebra en suport de Ràdio Aktiva torna enguany amb una nova calçotada organitzada per al dissabte 23 de febrer, de nou a l’ateneu popular Ca la Mera d’Ontinyent, on a més de l’àpat hi haurà música i emissió de ràdio en directe.

Després del dinar s’emetrà en directe des de l’ateneu el programa d’actualitat i humor àcid de Ràdio Godella ‘Kalebarraka’ s’emetrà en directe, i hi haurà l’actuació de La Trocamba Matanusca (grup que acaba d’estrenar el disc A pic i pala) i els PD Laganini Destroi i Kunyaos de la Patxanga.

La convocatòria de la calçotada coincideix amb les primeres emissions del programa ‘La bústia de veu’, format íntegrament amb continguts aportats pels oients i que té com a finalitat crear vincles i difondre iniciatives de col·lectius de la Costera, la Vall d’Albaida i l’Alcoià.

Les reserves per al dinar (calçots i salsa romesco, torrades amb opcions vegetarianes, picadeta i beguda) s’han de fer al correu info@radioaktivat.org, al preu de 12 euros (5 euros infantil) que es destinaran a finançar el manteniment de les emissions.