Cursa de la Dona d'Ontinyent 2018

La 2a Cursa de la Dona d’Ontinyent, que se celebrarà el 3 de març vinent, tornarà a ser solidària i destinarà els fons recaptats a l’Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental (ADIEM). L’any passat, la primera edició de la cursa va aplegar 1.400 participants i va dedicar els ingressos a l’associació ANIMA.

Aquesta segona convocatòria ‘persegueix la potenciació de la dona en l’esport, des de les més joves a les més grans, motivant-les a practicar esport i tindre una vida saludable, i a fomentar valors com la companyonia, l’esforç, la superació o la solidaritat, entre molts més’, segona va assegurar en la presentació de la cursa Ana M. Pérez, co-directora de la prova organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’equip Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

Con l’any passat, per cada inscripció es donarà un euros a l’associació beneficiària, i el Centre Ocupacional José Antonio Bodoque s’encarregarà d’elaborar els trofeus. A més, enguany també hi participarà Natacha López, atleta que va superar un càncer de pit, i Mariate Micó repetirà com a speaker.

La cursa tindrà un recorregut urbà de 5 quilòmetres que es podran fer corrent o caminant. L’eixida serà a les 11.00 des de l’aparcament de l’avinguda de sant Francesc, on hi serà també le meta. Hi haurà punts d’animació i massatgistes, un avituallament final i regals per a les participants de la mà d’empreses col·laboradores. A més, hi haurà una classe de Zumba i l’actuació musical en directe de Grupo Eñe. Les inscripcions ja poden fer-se des de d’aquesta pàgina, i presencialment a les botigues Rull Intersport, Lurbel, Alimenta i a la piscina coberta. També es podran fer al Centre Comercial El Teler els dissabtes 16 i 23 de febrer de 12.00 a 13.30.