Tretze centres educatius participaran en la II Gimnastrada Universitària d’Ontinyent que se celebra aquest dimecres 16 de maig, amb 24 muntatges coreogràfics a càrrec d’alumnes de Secundària i Batxillerat.

En total seran prop de 1.500 persones les que hi acudiran, entre públic i participants, inclosos estudiants de la Universitat de València, alumnes de Primària de l’escola pública Rafael Juan Vidal-La Solana d’Ontinyent que hi oferiran un muntatge, i prop de 600 alumnes de Primària que hi assistiran com a espectadors.

Organitzada per la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, es desenvoluparà al Pavelló Municipal d’Esports des de les 9.30 fins a les 14.00, amb entrada gratuïta.

La Gimnastrada és un encontre d’alumnes i professors d’Educació Física dels centres d’Educació Secundària de la Vall d’Albaida i comarques veïnes on es presenten composicions expressives i acrobàtiques a càrrec d’alumnes d’aquests centres, amb la finalitat d’acostar la universitat i les activitats gimnàstiques al estudis de Secundaria i Batxillerat de l’entorn del campus d’Ontinyent.  La I Gimnastrada es va celebrar l’any 2016, amb la participació de 1.200 persones.

Vídeo (Benicadell Esportiu): 1a Gimnastrada d’Ontinyent