La campanya ‘Hospitalitat Mediterrània‘ de l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat ha programat per al mes d’abril nou tallers en set localitats del País Valencià, dos dels quals s’impartiran a Ontinyent.

En concret, seran els dies 25 i 27 d’abril, a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Els altres tallers es faran a Anna, Benidorm, Gandia, Torrevella, Tuéjar, València.

Aquest programa tracta d’impulsar l’hospitalitat com un valor fonamental de la proposta turística valenciana. Els col·lectius als quals s’orienten aquests tallers són les destinacions Sicted, ports esportius, escoles nàutiques, restauració i agents de desenvolupament local.

Des que es va posar en marxa a l’inici de 2018, Turisme ha dut a terme 23 actuacions, entre tallers i accions de sensibilització, que han comptat amb la participació de 435 assistents, segons ha detallat la Generalitat en un comunicat.

270 iniciatives en any i mig
El calendari d’’Hospitalitat Mediterrània’ inclou 270 iniciatives, entre tallers, taules rodones i xerrades al llarg d’any i mig, amb una participació estimada de més de 4.000 assistents. El programa compta amb la col·laboració d’associacions empresarials, ajuntaments i universitats, a més de l’Invat.Tur i la Xarxa de Centres de Turisme.

El secretari de Turisme de la Generalitat, Francesc Colomer, ha agraït la resposta dels sectors i ha apuntat com a meta ‘arribar a tota la cadena d’influència en l’experiència del turista’.

Es tracta de ‘la primera iniciativa transformadora que situa les persones en el centre de la proposta turística’. Naix com a ‘element diferenciador enfront dels nostres competidors, ja que, sense les persones els nostres atractius queden sense ànima, sense alegria i sense autenticitat’, ha destacat el titular de Turisme.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb