A primers del mes que ve començaran les obres de construcció de la rotonda d’accés a Ontinyent des de la CV-81 per l’avinguda del Comte de Torrefiel, segons ha assegurat aquest divendres la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, M. José Salvador, qui ha informat que ja s’han adjudicat i s’iniciaran en acabar les actuacions preparatòries de replanteig.

Salvador ho ha explicat en una reunió que ha mantingut amb el batle d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, a la qual també han assistit el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana , Rebeca Torró., i el regidor de Territori, Jaime Peris.

Les obres, licitades el mes de juny passat, s’han adjudicat per un import de 720.707 euros a l’empresa Guerola Transer SL amb un termini d’execució de dotze mesos. La consellera ha assegurat que ‘aquesta important inversió avala que la seguretat viària i la millora de l’accessibilitat són un prioritat per al govern valencià des de l’inici de la legislatura’.

El projecte contempla també l’adequació de la passarel·la que dóna accés a l’IES de l’Estació i la zona urbana adjacent, amb la construcció d’una nova rampa projectada d’acord amb la normativa per a l’ús de persones amb mobilitat reduïda. Des de Conselleria han volgut remarcar que es tracta d’un increment ‘notable’ de la seguretat viària i la mobilitat de vianants i ciclistes, ‘ja que el carril bici que s’incorpora s’enllaçarà a la xarxa urbana que hi ha a Ontinyent’.

En la reunió s’han tractat també altres qüestions de competència de la Conselleria, com les actuacions de regeneració i renovació urbana (ARRU) i per a rehabilitació d’habitatges o la marxa de l’Oficina d’Informació i Rehabilitació, entre més.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb