La Junta Electoral de Zona ha obligat l’Ajuntament d’Ontinyent a retirar el vídeo promocional Ontinyent Evoluciona de les xarxes socials on l’havia publicat, atenent una demanda del PP, que considera que aquest vídeo publicat com a promocional de la ciutat vulnera la llei de règim electoral i és propaganda del PSPV pagada amb diners públics.

La resolució dóna la raó a la formació conservadora en tant que l’espot conté al·lusions ‘als èxits aconseguits’ i reclama al consistori que el retire i li impedeix de fer-ne cap difusió fins que acabe la campanya electoral.

El vídeo el va presentar el 20 de març passat el batle, Jorge Rodríguez, com a ‘eix d’una campanya que pretén que la projecció de la imatge de la ciutat vaja més enllà de la cultura, les festes o la gastronomia, i ens mostra també com una ciutat que evoluciona recolzada en la constància, l’esforç i la tenacitat.’ En aquell moment, el consistori va anunciar que l’audiovisual es difondria als mitjans de comunicació i als cinemes, però que de moment es podria veure només a les xarxes socials ‘en compliment de la normativa electoral’. La junta electoral, però, no ho ha valorat igual.