Fotografia: Wikimedia

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, que s’escau dimarts 3 de desembre, les àrees de Turisme i d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida han organitzat una jornada de turisme inclusiu al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Amb l’objectiu d’intercanviar experiències que ajuden a conscienciar sobre la necessitat d’incloure en les propostes i ofertes tota la societat, l’encontre començarà, després de la benvinguda del president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, amb les ponències de Turisme Comunitat Valenciana de la Generalitat i de València Turisme de la Diputació de València en què exposaran les seues polítiques inclusives.

Representants del Projecte Trèvol, ADIEM i Muntis, primer, i d’Inclou-Tea, ONCE i COCEMFE, en segon lloc, participaran en dues taules redones on compartiran experiències, necessitats i mancances en l’àmbit turístic.

La jornada acabarà amb una exposició sobre Alcoi com a exemple de destinació turística inclusiva, i la presentació d’una jornada d’esport inclusiu que se celebrarà el 19 de gener vinent al poliesportiu municipal d’Ontinyent.