La satisfacció per la suspensió definitiva del projecte de construcció d’una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc acompanyarà la celebració de la Jornada en Defensa del Territori d’aquest dissabte 15 de juliol, organitzada per l’Assemblea Veïnal contra la Planta i l’Ajuntament d’Otos.

La tercera edició d’aquestes jornades, després de les celebrades en 2014 i 2015, convocades precisament com a mobilització contra la planta i com a espai on intercanviar informació i crear debat al voltant de les lluites pel territori, tindrà lloc a Otos, amb activitats que ompliran tota la vesprada i la nit.

La programació començarà a les 17.30 amb un taller sobre el procés de la llana, al celler del Palau, a càrrec del col·lectiu Esquella. Un segon taller s’impartirà també al celler del Palau a les 20.00, en aquest cas sobre la producció de calç.

A les 18.30, representants d’Entrebarris, Sobirania Alimentària, la revista Cul de Sac, la Plataforma del Fem, del grup El Cabanyal intervindran en el debat ‘Urbs-Pobles’, al saló de plens, al Palau.

A la nit hi haurà, a les 22.00, un sopar al poliesportiu, a preus populars. Els tiquets s’han de reservar a través del correu arranvalldalbaida@gmail.com.

El punt final el posarà un concert amb les actuacions de Novus Ordo, VaDebo i Bacora.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]