La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Ateval col·laboraran en l’organització de la convenció anual de la European Textile and Apparel Confederation-Euratex, que se celebrarà el 24 d’octubre vinent a Ontinyent.

Ho ha anunciat el conseller Rafa Climent, qui ha explicat que la conselleria aportarà 15.000 euros a través d’un conveni que signarà amb la patronal tèxtil valenciana per a realitzar aquest esdeveniment internacional que farà d’Ontinyent la capital europea del tèxtil.

A la convenció hi assistiran representants d’alt nivell del Parlament Europeu, de la Comissió Europea, de la Generalitat i del govern espanyol, i se centrarà ‘en la cooperació industrial entre regions per al foment de projectes innovadors i en la importància de l’economia circular i la producció sostenible com a apostes fermes de la Indústria Tèxtil Europea’, segons ha assegurat Climent.

El mes de juny passat, l’albaidí Càndid Penalba va ser elegit membre de la junta directiva d’Euratex en representació de la Intertextil com a president d’Ateval.