La comissió gestora dels processos d’accés i preinscripció a les universitats públiques del sistema universitari valencià ha establit el termini comprés entre el 21 de juny i el 9 de juliol de 2021 a les 14.00, perquè els estudiants presenten la sol·licitud de preinscripció a les universitats públiques valencianes.

La sol·licitud de preinscripció l’han de presentar els alumnes que vulguen començar els estudis en les universitats públiques en el curs 2021-2022. La sol·licitud de preinscripció es tramitarà de manera telemàtica a través de la web.

En el cas dels estudiants que presenten un títol de Batxillerat europeu, els que estiguen en possessió de títols equivalents al títol de Batxiller i procedisquen d’algun estat de la Unió Europea, i els estudiants que pertanyen a sistemes educatius de països no membres de la Unió Europea, i no puguen presentar la sol·licitud de preinscripció en el termini establit, podran tramitar la preinscripció fins a les 14.00 del 31 de juliol.

Per part seua, els alumnes d’altres comunitats autònomes i de la UNED que es presenten a la PAU en convocatòria extraordinària, i els alumnes de cicles formatius de grau superior del País Valencià que acaben els estudis en la convocatòria extraordinària, i que no puguen participar en el procés ordinari d’inscripció per no comptar amb la documentació exigida dins el termini de preinscripció, hauran de dirigir-se, al setembre, a la universitat on vulguen fer els estudis.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.