Setmana Pedagògica d'Ontinyent 2016

La segona edició de la Setmana Pedagògica d’Ontinyent es desenvoluparà la setmana vinent, a partir de dimarts 25 d’abril, quan la sociòloga Marina Subirats impartirà una conferència sobre pedagogia al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a les 19.30, després de l’acte inaugural protocol·lari en què hi intervindran el batle de la ciutat i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, el vice-rector de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i Vicent Ortiz, cap de Secretaria de Caixa Ontinyent.

Les activitats seguiran dimecres amb la II Mostra d’Innovació-Educació de centres d’Ontinyent, a les 18.00 al Campus Universitari, amb la participació de 15 centres de la ciutat que explicaran els seus projectes de renovació pedagògica. L’endemà dijous, la plaça de la Concepció acollirà la III Fira de l’Estudiant, de 9.00 a 20.00. A més al campus universitari, Elena Simó, de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, impartirà a les 19.00 la conferència ‘Coeducar és educar per a la salut, la pau i la igualtat.

Dins el programa d’aquesta segona Setmana Pedagògica s’ha inclòs l’exposició col·lectiva que dijous dia 27 s’inaugurarà al Centre Social Caixa Ontinyent, organitzada en la Setmana Cultural del Centre de Formació de Persones Adultes Sant Carles d’Ontinyent i dedicada a Ovidi Montllor i Joan Fuster. La inauguració, a les 18.30, anirà a càrrec de Toni Miró.

Divendres 28, al Teatre Echegaray es representarà el musical ‘Simba, el nuevo Rey’, per alumnes del col·legi Santa Maria, a les 19.30. La programació acabarà dimarts 2 de maig a les 18.00 amb la inauguració al campus d’una exposició realitzada per Ricard Huertas, dedicada a 22 dones mestres jubilades d’Ontinyent, acompanyada d’audiovisuals dedicats a les protagonistes.

Aquesta Setmana Pedagògica està organitzada per la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, la Universitat de València i l’Ajuntament d’Ontinyent.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]