(Fotografia: UV)

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i la rectora de la Universitat de València (UV), M. Vicenta Mestre, han signat aquest dilluns un conveni per a l’estudi i formalització dels procediments i publicacions referides a la responsabilitat social de l’entitat financera.

A través d’aquest contracte, la universitat assessorarà la caixa ‘en l’adaptació de les polítiques de responsabilitat social a les noves exigències que es deriven d’una societat més exigent, d’una tecnologia més accessible i d’una normativa que comença a considerar rellevant l’impacte de l’activitat de les empreses.’

L’acord s’emmarca en la Llei de la Generalitat Valenciana 18/2018 del 13 d juliol per al foment de la responsabilitat social, a través de l’estàndard internacional Global Reporting Initiative.

L’estudi facilitarà la documentació de les polítiques i els procediments de Caixa Ontinyent, orientats al desenvolupament del seu projecte de responsabilitat social corporativa, difonent l’aportació de valor de la caixa a la societat per a contribuir a un desenvolupament més sostenible, amb la finalitat última de fomentar pràctiques des d’un punt de vista social i ecològic.

La rectora ha agraït a Caixa Ontinyent haver escollit la UV per a aquest estudi, i ha destacat que la institució universitària ‘sempre està disposada a col·laborar amb els sector socioeconòmics per a la innovació i la modernització del teixit social i productiu que contempla la protecció mediambiental, drets laborals, inclusió social, bon govern, foment de la cooperació al desenvolupament, comerç just, …’.

Per la seua part, el president Antonio Carbonell ha recordat la relació que existeix entre Caixa Ontinyent i la UV, especialment a través del campus d’Ontinyent. Segons Carbonell, ‘la institució financera està creixent, amb voluntat d’expansió geogràfica, però volem fer-ho bé, i en aquest punt és on entra l’impuls que volem donar a la responsabilitat social.’

A l’acte hi han assistit també el cap de Secretaria i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicent Ortiz; la directora de la zona de València de Caixa Ontinyent, Dolores Peñuelas; la vice-rectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real; i el professor d’Economia Aplicada de la UV, Antoni Seguí, qui s’encarregarà de desenvolupar el projecte.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.