El Patronat de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (FUVA) ha informat que la Universitat de València (UV) ha licitat per 843.190 euros les obres d’adequació del soterrani del nou edifici del Campus d’Ontinyent. En aquesta planta s’ubicaran dos nous laboratoris, un d’Anatomia i Fisiologia, i un de Biomecànica i Rendiment Esportius, destinats al grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE). La licitació, publicada la setmana passada al DOGV, anava acompanyada d’una sol·licitud de la UV a l’Ajuntament d’Ontinyent d’una llicència d’obres per a portar a terme les obres.

El president de la FUVA i batle d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha qualificat de ‘molt bona notÍcia’ la licitació d’aquests treballs que tindren un termini d’execució de quatre mesos un cop s’adjudique l’obra. Aquesta actuació entra dins l’acord entre la Universitat, la Diputació de València i l’Ajuntament d’Ontinyent, el qual suposa una inversió d’1,4 milions d’euros en millores de les instal·lacions educatives i esportives de la ciutat ontinyentina.

En la reunió del Patronat també s’ha tractat el desenvolupament de la implantació del Grau d’Infermeria el pròxim curs acadèmic. ‘Era un dels nostres objectius prioritaris i cada volta és més prop de ser una realitat’, manifestava Rodríguez sobre la implantació d’aquest grau, que ara està a expenses de l’aprovació final per part de l’Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación espanyola.

Per la seua banda, el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i el vice-rector de Participació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla, han destacat la importància de fer realitat la quarta titulació al Campus d’Ontinyent i han assegurat que ‘tothom estem remant en la mateixa direcció per fer créixer el Campus’.

La reunió de dimarts serví també per aprovar els comptes de l’entitat per al 2017, que inclouen l’aportació de més de 160.000 euros de l’Ajuntament d’Ontinyent i de 100.000 per part de Caixa Ontinyent. L’increment d’un 25% del pressupost anual respecte de l’any passat inclou un augment en partides com la destinada a la implantació de la titulació en CAFE, l’augment de la partida per a investigació i premis (de 9.000 a 15.000 euros) o les noves partides per a la implantació d’Infermeria (13.000 euros) i la Setmana Pedagògica (2.000) euros, segons les dades facilitades des de la FUVA.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.