La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació-Labora, ha concedit 1,93 milions d’euros per a la contractació de més de 100 joves sense ocupació en ajuntaments i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

Aquestes ajudes, que beneficiaran 33 municipis de la comarca (n’ha quedat fora Sant Pere) i la mancomunitat, s’emmarquen en el pla Avalem Joves Plus, format per dos programes d’incentius dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Estatal de Garantia Juvenil en l’àmbit del País Valencià.

Cofinançat per la Unió Europea

Les ajudes del Pla Avalem Joves Plus formen part del Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020, dissenyat i engegat per la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, en la legislatura anterior.

Aquestes ajudes estan cofinançades amb els fons de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil de la Unió Europea, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 del Ministeri de Treball espanyol.

Avalem Joves Plus està format per dos programes d’incentius; un de destinat a la contractació de joves en general, i un altre a la contractació de joves de més de 16 anys que tinguen una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.