L’admissió d’alumnes per al curs vinent començarà el 17 de maig als centres educatius públics

VilaWeb
Redacció / EP
28.03.2018 - 14:40
Actualització: 28.03.2018 - 16:40

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat el calendari d’admissió d’alumnes per al curs 2018-2019 en els ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat en els centres docents sostinguts amb fons públics.

Les famílies dels escolars d’Educació Infantil i Primària poden presentar en els centres educatius les sol·licituds entre el 17 i el 24 de maig. Un ser comprovades i baremades, la publicació de les llistes provisionals es farà el 4 de juny.

Posteriorment s’obrirà un període de reclamacions entre el 4 i el 6 de juny, i una vegada ateses les reclamacions, es publicaran les llistes definitives d’admesos en els centres el dia 13 de juny.

Pel que fa al procés de matriculació de d’alumnes d’Infantil i Primària, es realitzarà del 14 de juny al 2 de juliol, tal com detalla la resolució donada a conèixer per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.

ESO i Batxillerat
Quant als estudiants d’ESO i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es farà entre el 17 i el 28 de maig, i una vegada feta la baremació, es coneixeran les llistes provisionals la publicació de les quals està prevista per al 12 de juliol als centres educatius .

Les reclamacions es podran presentar durant els dies següents, fins al 16 de juliol, i una volta resoltes es publicaran les llistes definitives dels alumnes admesos el 19 de juliol.

La matriculació en el cas de Secundària i Batxillerat queda fixada per al període que s’estén entre el 19 i el 26 de juliol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any