L’admissió d’alumnes per al curs vinent serà del 9 al 17 de maig en Infantil i Primària

  • Per a Secundària i Batxillerat, el termini serà del 21 al 30 de maig

VilaWeb
Redacció / EP
31.03.2019 - 11:23
Actualització: 31.03.2019 - 13:23

El període d’admissió d’alumnes per al curs 2019-2020 serà del 9 al 17 de maig en Infantil i Primària. Per a Secundària i Batxillerat, el termini serà del 21 al 30 de maig.

El procés d’admissió és el tràmit que segueixen les famílies per a incorporar els fills i filles per primera vegada en el sistema educatiu valencià o quan decideixen de canviar de centre per qualsevol motiu. En obtenir una reserva de lloc escolar a través del procés d’admissió, comença el període de matriculació.

Aquest procés és especialment rellevant per a les famílies que matriculen els alumnes nascuts en 2016 en el segon cicle d’Educació Infantil (3 anys), i per als qui vulguen matricular els fills nascuts en 2017 a les aules de 2 anys.

Les famílies també poden matricular en el primer curs d’Educació Primària els xiquets nascuts en 2013. Les dels alumnes d’Educació Infantil i Primària podran presentar les sol·licituds d’admissió en els centres educatius del 9 al 17 de maig.
En comprovar-se i baremar-se les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es farà el 30 de maig.

Posteriorment s’obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny, i llistes definitives es publicaran el 12 de juny. Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol.

En aquesta ocasió, la lletra ‘O’ marcarà el desempat en punts en el procés d’admissió de l’alumnat d’Infantil de 3 anys.

Secundària i Batxillerat

Quant als alumnes de Secundària i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es farà del 21 al 30 de maig i una vegada realitzada la baremació, es publicaran les llistes provisionals en els centres educatius l’11 de juliol.

Les reclamacions es podran presentar de l’11 al 15 de juliol, i es publicaran les llistes definitives el 18 de juliol. La matriculació es formalitzarà entre el 19 i el 26 de juliol.

L’alumnat procedent de centres adscrits que no hagen sol·licitat plaça en un altre centre en el procés d’admissió podran avançar la matrícula del 20 al 27 de juny.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any