L’Ajuntament d’Aielo de Malferit col·laborarà amb Educació en un projecte de Formació Professional Dual

  • El ple del Consell n'ha aprovat aquest divendres el conveni de col·laboració

VilaWeb
Redacció
04.09.2020 - 11:59
Actualització: 04.09.2020 - 13:59

El Ple del Consell d’aquest divendres ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit per al desenvolupament d’un projecte de Formació Professional Dual corresponent al cicle formatiu superior d’Educació Infantil impartit a l’IES Josep Segrelles d’Albaida.

El procés d’admissió de l’alumnat en Formació Professional Dual es farà segons la normativa que regula l’admissió  en FP. Així, els alumnes que participen en el projecte ho faran de manera voluntària i hauran de tindre més de setze anys; en cas de ser menors d’edat, hauran de tindre l’autorització dels pares, tutors o representants legals.

L’alumnat rebrà una beca, assumida per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, en concepte de borsa o ajuda a l’estudi, l’abast i el contingut de la qual quedaran fixats en el projecte i s’inclouran en el règim general de la Seguretat Social en els termes que preveu la legislació vigent.

La jornada i l’horari al centre educatiu i l’entitat quedaran fixats prèviament per ambdues parts. Els alumnes exerciran les activitats formatives que als locals del centre o centres de treball de l’entitat signant, o als llocs on l’entitat desenvolupe la seua activitat.

El conveni tindrà una vigència de dos cursos acadèmics des de la data en què se signe, i els signants podran acordar-ne l’extinció abans que acabe aquest termini o prorrogar-lo per un període de fins a quatre anys addicionals

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any