L’Ajuntament de l’Olleria ha publicat al seu web la despesa efectuada aquest 2015 en mitjans de comunicació, detallant les quantitats ja executades i compromeses del total del pressupost municipal d’enguany. Aquesta publicació correspon, segons que s’explica des del consistori, a la voluntat d’ampliar la transparència de la gestió, de manera que posteriorment aniran fent-se públiques diverses partides pressupostàries a la pàgina municipal.

El detall de les despeses fetes públiques ara corresponents a publicitat en mitjans de comunicació, depenent directament de batlia, apugen un total de 25.313 euros a data del 13 de juny. És la data en què pren possessió el nou govern municipal, que es troba, tal com asseguren a la pàgina, que la partida pressupostària ja està completament consumida ‘i amb factures sense la consignació pressupostària corresponent’.

Sobre aquest extrem, el batle actual, Julià Engo, ha afirmat que resulta ‘molt significatiu que el govern de Gent de l’Olleria i el PP es gastaren o comprometeren tots els diners reservats del 2015 per a mitjans de comunicació en mig any, curiosament fins les eleccions, i que a més, deixaren factures per pagar. Açò ha limitat molt l’actuació posterior del nou govern’.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.