L’Ajuntament d’Ontinyent ha convocat una segona edició d’ajudes, dotada amb 5.000 euros, destinades a associacions locals per a fomentar la igualtat entre dones i homes.

En podran ser beneficiaris els col·lectius i associacions els estatuts dels quals recullen entre les finalitats el foment de la igualtat, que tinguen representació al municipi i que estiguen inscrites en el Registre Municipal d’Associacions.

Els projectes que poden ser subvencionats són projectes i activitats relacionades amb aquest foment de la igualtat al municipi. També les que tinguen com a finalitat prevenir i promoure l’erradicació de la violència contra les dones; facilitar la participació de les dones en tots els àmbits; fomentar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal; promoure el desenvolupament professional i formatiu de les dones; fomentar l’urbanisme amb perspectiva de gènere; i la promoció de la salut integral de les dones.

Els ajuts són compatibles amb els procedents d’altres administracions i ens públics o privats.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.