Aquest dijous han començat les obres de reparació dels danys ocasionats pels episodis de pluja de l’hivern passat al Pou Clar i a la zona de Galindo. L’Ajuntament invertirà 100.000 euros en els treballs, que tenen un termini d’execució previst de 3 mesos, tot i que el regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, ha assegurat que miraran de tindre’ls acabats en juliol.

Des de l’ajuntament han informat que les actuacions seran ‘previsiblement compatibles’ amb l’ús de l’àrea recreativa dd Galindo. Tanmateix, es demana no accedir a les zones del Pou Clar on s’estiguen fent obres.

Entre les 23 actuacions previstes al Pou Clar hi ha la reparació i restitució d’elements constructius de l’entorn afectat, com ara camins, escales d’accés, baranes, i paviments d’àrees recreatives; neteja, desbrossament i poda dels elements vegetals dipositats i en mal estat dels paratges; o la reconstrucció del desaigüe, comporta, llosa i mur de la Sèquia Nova. A Galindo, les obres consistiran també en la reparació i restitució d’elements constructius: camins, escales d’accés, baranes, paviments d’accés des del camí de l´Alba, etc. També es faran treballs de neteja i desbrossaments.

De les obres del Pou Clar se n’encarregarà una empresa local, mentre que les de Galindo les fa personal municipal.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]