Fotografia: @ainhoa_remon

L’àrbitra de futbol Rita Cabañero, la primera valenciana que va arribar a categories internacionals, intervindrà aquest dimarts en un acte organitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent, i que servirà per a encetar la programació de l’Escola de Famílies d’Ontinyent d’enguany.

Juntament amb l’àrbitra de la Pobla del Duc hi participarà l’àrbitre de segona divisió estatal Saül Ais, per impartir tots dos la conferència ‘Les àrbitres: el tercer equip’. L’acte serà a les 19.00 a la Sala Gomis.

El regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell, ha assegurat que la recent presència de Rita Cabañero en l’equip arbitral d’un partit de Champions League femenina a Romania s’ha d’aprofitar per a ‘seguir treballant perquè les xiques puguen estar en llocs de decisió i en llocs que sempre han estat masculinitzats.’ Segons Borrell, Rita Cabañero ‘s’ha convertit en un referent en l’esport femení, i esperem que es convertisca també en un referent per a les xiquetes d’Ontinyent perquè puguen ser jugadores o àrbitres en l’elit.’