Els polígons industrials de Bocairent rebran una inversió valorada en 538.209 euros destinada a millores, que s’hauran de realitzar en aquest segons semestre d’enguany. La quantitat econòmica representa, en paraules del batle de la localitat Josep V. Ferre, ‘una de les majors inversions públiques de la història del nostre poble i més encara en matèria de promoció econòmica’.

Del total de la inversió, l’ajuntament hi aportarà 161.462 euros, provinents sobretot del Fons de Cooperació Municipal, encara que tal com ha reconegut Ferre ‘també d’altres partides del pressupost, cosa que ens portarà a sacrificar alguns projectes que teníem en ment però que haurem d’ajornar per tal d’adequar les zones empresarials en una aposta clara per la dinamització econòmica local’. La resta correspon a ajudes de l’IVACE incloses en el Pla de Millora, Modernització, i Dotació d’Infraestructures i Serveis en Polígons Industrials i Enclavaments Tecnològics.

Les actuacions a realitzar, seguint propostes dels empresaris locals, consistiran a posar càmeres de seguretat, implantar mitjans de telecomunicacions, millorar la imatge de la trama viària i de les zones verdes, instal·lar enllumenat d’eficiència energètica, i  reforçar els serveis contra incendis. També es millorarà el sanejament d’aigües residuals i es posarà senyalització vial nova.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]