Jorge Rodríguez el van triar ahir dissabte secretari general de La Vall Ens Uneix, el partit que va crear per a presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig passat, després d’abandonar el PSPV-PSOE que no el volia com a candidat per estar encausat en el cas Alqueria.

Segons ha informat la formació en un comunicat, militants i simpatitzants van participar en l’elecció del secretari general i de l’executiva comarcal del partit que, segons han afirmat, aspira a créixer dins i fora de la Vall d’Albaida, fins ara, de militants en tenia a Ontinyent, el Palomar, Albaida, Bufali, Benissoda i Atzeneta d’Albaida. Segons han assegurat, se n’han afegit de l’Olleria, Montaverner i Agullent.

‘Aquest és un projecte de persones que està per damunt de sigles i de vells partits’, ha assegurat Rodríguez en la primera Assemblea General que ha celebrat la formació i que ha servit per a crear oficialment l’estructura orgànica del partit. ’Sempre ens havien fet creure que primer està el partit, les sigles, però nosaltres som gent que sempre tindrà per davant les persones, els seus problemes i els seus anhels’, ha manifestat el dirigent de la Vall Ens Uneix, tot i que haver estat secretari general socialista de la Vall d’Albaida i haver arribat a ser elegit candidat del PSPV-PSOE a la batlia d’Ontinyent enguany.

Rodríguez ha resultat elegit secretari general per prop de 200 militants i simpatitzants, que han decidit també les onze persones que conformen la primera executiva comarcal de la formació, que és paritària i compta amb representants d’Atzeneta d’Albaida, Ontinyent, el Palomar, Albaida, Bufali i Benissoda.

Amb ell, integren l’executiva Rafa Tortosa, com a president; Fani Mollà, com a sots-secretària; Jordi Vila, com a secretari d’Organització; Anna Mengual, com a secretària d’Acció Electoral; Elisa Durà, com a secretària d’Administració; Álvaro Espí, com a secretari de Relacions amb la Joventut, i Juan Boluda, com a secretari de Relacions amb els majors. També s’incorporen com a vocals Maribel Sánchez, Eva Soler i José Antonio Descals.

El també batle d’Ontinyent ha assegurat que en 2023 presentaran candidatures a tota la Vall d’Albaida i a altres comarques.