L’embotit tradicional d’Ontinyent, a la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia

  • La localitat de la Ribera Alta celebra a partir de dijous la 21a edició d'una de les fires més importants del sector

VilaWeb
05.10.2015 - 17:38
Actualització: 05.10.2015 - 19:38

Dijous vinent s’inaugura la 21a Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, amb presència valldalbaidina a través de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent. Es tracta d’una de les fires gastronòmiques més importants de tot el País Valencià, i podrà visitar-se fins dilluns 12 d’octubre.

En l’espai gestionat per l’associació ontinyentina hi haurà productes de les carnisseries Medina, Sant Antoni, Donat, Vicente i Amparin, les quals han rebut la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent per participar en aquesta fira. El president de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals, José V. Donat, ha explicat que la participació en la fira té la finalitat de ‘seguir impulsant la marca Ontinyent com a sinònim de qualitat en productes agroalimentaris i artesanals’ i se suma a la promoció feta també enguany a la Mostra d’Aliments Tradicionals de València l’abril passat i al taller que oferirà el 31 d’octubre dins la campanya ‘Ontinyent al Carrer’.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem