L’embotit tradicional d’Ontinyent, a la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia

  • La localitat de la Ribera Alta celebra a partir de dijous la 21a edició d'una de les fires més importants del sector

VilaWeb

Redacció

05.10.2015 - 17:38
Actualització: 05.10.2015 - 19:38

Dijous vinent s’inaugura la 21a Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, amb presència valldalbaidina a través de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent. Es tracta d’una de les fires gastronòmiques més importants de tot el País Valencià, i podrà visitar-se fins dilluns 12 d’octubre.

En l’espai gestionat per l’associació ontinyentina hi haurà productes de les carnisseries Medina, Sant Antoni, Donat, Vicente i Amparin, les quals han rebut la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent per participar en aquesta fira. El president de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals, José V. Donat, ha explicat que la participació en la fira té la finalitat de ‘seguir impulsant la marca Ontinyent com a sinònim de qualitat en productes agroalimentaris i artesanals’ i se suma a la promoció feta també enguany a la Mostra d’Aliments Tradicionals de València l’abril passat i al taller que oferirà el 31 d’octubre dins la campanya ‘Ontinyent al Carrer’.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem