L’embotit tradicional d’Ontinyent, a la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia

  • La localitat de la Ribera Alta celebra a partir de dijous la 21a edició d'una de les fires més importants del sector

VilaWeb
Redacció
05.10.2015 - 17:38
Actualització: 05.10.2015 - 19:38

Dijous vinent s’inaugura la 21a Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, amb presència valldalbaidina a través de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent. Es tracta d’una de les fires gastronòmiques més importants de tot el País Valencià, i podrà visitar-se fins dilluns 12 d’octubre.

En l’espai gestionat per l’associació ontinyentina hi haurà productes de les carnisseries Medina, Sant Antoni, Donat, Vicente i Amparin, les quals han rebut la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent per participar en aquesta fira. El president de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals, José V. Donat, ha explicat que la participació en la fira té la finalitat de ‘seguir impulsant la marca Ontinyent com a sinònim de qualitat en productes agroalimentaris i artesanals’ i se suma a la promoció feta també enguany a la Mostra d’Aliments Tradicionals de València l’abril passat i al taller que oferirà el 31 d’octubre dins la campanya ‘Ontinyent al Carrer’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any