Dijous vinent s’inaugura la 21a Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, amb presència valldalbaidina a través de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent. Es tracta d’una de les fires gastronòmiques més importants de tot el País Valencià, i podrà visitar-se fins dilluns 12 d’octubre.

En l’espai gestionat per l’associació ontinyentina hi haurà productes de les carnisseries Medina, Sant Antoni, Donat, Vicente i Amparin, les quals han rebut la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent per participar en aquesta fira. El president de l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals, José V. Donat, ha explicat que la participació en la fira té la finalitat de ‘seguir impulsant la marca Ontinyent com a sinònim de qualitat en productes agroalimentaris i artesanals’ i se suma a la promoció feta també enguany a la Mostra d’Aliments Tradicionals de València l’abril passat i al taller que oferirà el 31 d’octubre dins la campanya ‘Ontinyent al Carrer’.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.