26.05.2018 - 17:00
|
Actualització: 26.05.2018 - 19:00
L’equip d’alumnes de l’IES Porçons d’Aielo de Malferit, que havia quedat finalista en el 10è Certamen de Projectes Educatius d’Enginyeria Química de l’Institut Universitari d’Enginyeria de Processos Químics de la Universitat d’Alacant, va disputar divendres la final de la qual en va resultar guanyador en les dues modalitats convocades.
El projecte presentat per l’equip, titulat ‘Viscoso pero sabroso’, dins l’àmbit de l’enginyeria química i la indústria alimentària, va aconseguir un dels tres premis als treballs exposats oralment, dotats amb 600 euros, i també un dels tres destinats als millors pòsters explicatius, dotats amb 200 euros. Els estudiants de l’institut d’Aielo de Malferit han estat els únics a aconseguir premis en les dues modalitats.
L’equip guanyador està format per Pau Bernabeu, Zuleima Chuliá, Manuel Mora, Aida Navalón, Jonathan Penadés, Asier Rodríguez, Moisés Silvestre i Ferran Vicent, estudiants de quart d’ESO, amb la professora Aloma Martínez com a tutora.
El certamen consistia en la realització de projectes monogràfics a partir de temes proposats des de la universitat. Enguany es podien fer sobre enginyeria química i medi ambient; enginyeria química i industria cosmètica i alimentària; enginyeria química i el món dels plàstics; enginyeria química i energia; i enginyeria química ‘verda’ sostenible.