L’equip d’alumnes de l’IES Porçons d’Aielo de Malferit, que havia quedat finalista en el 10è Certamen de Projectes Educatius d’Enginyeria Química de l’Institut Universitari d’Enginyeria de Processos Químics de la Universitat d’Alacant, va disputar divendres la final de la qual en va resultar guanyador en les dues modalitats convocades.

El projecte presentat per l’equip, titulat ‘Viscoso pero sabroso’, dins l’àmbit de l’enginyeria química i la indústria alimentària, va aconseguir un dels tres premis als treballs exposats oralment, dotats amb 600 euros, i també un dels tres destinats als millors pòsters explicatius, dotats amb 200 euros. Els estudiants de l’institut d’Aielo de Malferit han estat els únics a aconseguir premis en les dues modalitats.

L’equip guanyador està format per Pau Bernabeu, Zuleima Chuliá, Manuel Mora, Aida Navalón, Jonathan Penadés, Asier Rodríguez, Moisés Silvestre i Ferran Vicent, estudiants de quart d’ESO, amb la professora Aloma Martínez com a tutora.

El certamen consistia en la realització de projectes monogràfics a partir de temes proposats des de la universitat. Enguany es podien fer sobre enginyeria química i medi ambient; enginyeria química i industria cosmètica i alimentària; enginyeria química i el món dels plàstics; enginyeria química i energia; i enginyeria química ‘verda’ sostenible.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.