Jornada Canvi Climàtic i Energia Sostenible celebrada a Torrent. Foto: infotorrent.es

La seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida acull dimecres 18 de juliol a les 17.00 una de les jornades tècniques de la Diputació de València per aprofundir en la informació sobre canvi climàtic, energia sostenible, mobilitat elèctrica, autoconsum i pobresa energètica.

Organitzades per l’àrea de Medi Ambient de la corporació i impartides per l’Associació d’Empreses Elèctriques de València (ASELEC), estan dirigides a a càrrecs electes, tècnics municipals i públic en general.

Tècnics d’ASELEC informaran sobre el Pacte de les Batlies, impulsat per la Diputació de València a partir d’una iniciativa presentada per la Comissió Europea l’any 2008, l’autoconsum, remarcant la necessitat d’impulsar la instal·lació massiva de plaques fotovoltaiques als municipis, i sobre eines d’estalvi energètic. A més, s’oferirà informació sobre vehicles elèctrics i punts de càrrega.

L’assistència és gratuïta, però cal fer abans la inscripció a través d’aquesta pàgina.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb