El documentari ‘Les mamàs belgues’ continua despertant interés en el circuit de festivals cinematogràfics de dins i de fora del país. La pròxima participació del treball del periodista Sven Tuytens sobre les infermeres belgues que van atendre l’Hospital Militar Internacional d’Ontinyent durant la guerra de 1936-1939 el durà fins a León.

En aquesta ciutat es projectarà dins el Festival de Cine y Televisión Reino de León, que es celebrà del 4 al 12 de maig. El film participarà en la secció oficial de documentaris junt a 18 pel·lícules més.

Recentment, la cinta ha participat també en els Premis Miquel Fàbregues de Reportatges i Documentaris, organitzats per la Unió Excursionista de Sabadell, dins els quals es va projectar el 30 de març.

Fins ara, entre altres festivals i certàmens cinematogràfics, ‘Les mamàs belgues’ ha passat per Human District Festival a Sèrbia, Sose International Film Festival d’Armènia, Ekurhuleni International Film Festival a Sud-àfrica, Tegenstroom holandès, Certamen Nacional de Curtmetratges d’Alfàs del Pi, XS Puçol Festival de Curtmetratges, i MON-DOC de Montaverner.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]