La Coordinadora Estatal per la defensa del Sistema Públic de Pensions ha fet una crida a tots els moviments socials a ‘eixir dissabte que ve al carrer’, emulant els jupetins grocs francesos, per a ‘parar aquesta degradació de tots els drets i llibertats que patim en els 10 últims anys’. De fet, algunes de les convocatòries conviden a acudir-hi amb els jupetins de color groc que han identificat el  moviment de protesta a l’estat francés.

A la Vall d’Albaida hi ha convocades dues concentracions amb aquestes reivindicacions, a Bocairent i a Ontinyent, totes dues a les 12.00 a la porta dels ajuntaments.

El portaveu de la Coordinadora valenciana, José García, el portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de València, José Luis González, i la representant de la plataforma per les pensions públiques en la Ribera Alta, Amelia Blánquez, van explicar dimecres en una roda de premsa aquesta mobilització, que a València consistirà en una manifestació que eixirà a les 11.30 de la plaça de Sant Agustí.

García ha invitat tota la societat a sumar-se a aquesta ‘causa comuna’ perquè els drets socials estan ‘en perill’, i ha assenyalat que la protesta comença ‘una marxa en comú’ amb els moviments socials que tindrà continuïtat l’any que ve amb més accions conjuntes.