La campanya electoral dels comicis municipals i al Parlament Europeu arriba ja a l’equador i comencen a succeir-se les presentacions i actes centrals dels diferents partits que s’hi presenten. Vos n’oferim un calendari:

Divendres 17
· Acte central de Compromís Albaida, amb la participació de la diputada a les Corts Valencianes Graciela Ferrer. Cinema Odeon, 20.00.
· Presentació de la candidatura de La Vall ens Uneix a la sala multiusos del Palomar, a les 20.00.
· Acte Central del PP d’Ontinyent a la sala Multiusos, a les 20.00.
· Presentació programa i candidatura del PSPV-PSOE d’Alfarrasí, amb la participació de Rebeca Torró, vice-presidenta de la Diputació de València. A les 21.00 a la sala multiusos.

Dissabte 18
· Presentació de la candidatura de Compromís l’Olleria, amb el diputat a les Corts Valencianes Fran Ferri i la coportaveu de la coalició Àgueda Micó, al Teatre Goya a les 19.30.
· Presentació de la candidatura de Compromís Montaverner, amb el portaveu de Compromís a la Diputació de València, Xavier Rius, i el diputat a les Corts Valencianes, Carles Esteve. A l’auditori municipal, a les 18.00.

Diumenge 19
· Acte central de Compromís a Ontinyent, amb la participació del cap de llista a la batlia, Nicolau Calabuig, la vice-presidenta de la Generalitat en funcions, Mónica Oltra, i el diputat a les Corts Valencianes Jesús Pla. A les 12.00 a la plaça de Sant Domingo.
· Presentació de la candidatura de Compromís de la Pobla del Duc, amb la participació de Jesús Pla, diputat a les Corts Valencianes, i Isaura Navarro, candidata al Parlament Europeu per Compromís per Europa. A les 19.00 a l’auditori municipal.

Dilluns 20
· Presentació del programa electoral del PSPV-PSOE d’Ontinyent. Amb la secretària general local, Rebeca Torró, i la consellera de Sanitat en funcions, Ana Barceló. Al saló d’actes de la Mancomunitat, a les 19.30.

Dimecres 22
· Acte d’Unides Podem-Esquerra Unida d’Ontinyent amb la participació de Rubén M. Dalmau, diputat a les Corts Valencianes, i Héctor Illueca, diputat electe al congrés espanyol. A la sala Gomis, a les 19.30,

Dijous 23

· Esmorzar de la candidata del PSOE al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez-Piñero, amb el director general de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, i representants empresarials, sindicals i del Consell d’Administració de Caixa Ontinyent. A l’hotel Kazar d’Ontinyent a les 9.00.
· Final de campanya del PSPV-PSOE d’Albaida. A la sala Odeon a les 20.00.
· Acte de campanya del PP de Llutxent, a les 20.30 al saló d’actes de l’Ajuntament.
· Dinar del secretari general del PSPV-PSOE amb candidats al restaurant Stradivarius d’Aielo de Malferit, a les 14.00.

Divendres 24
· Acte de presentació del programa electoral de Per Montitxelvo. A les 20.00 a la Casa de la Cultura.
· Cloenda de campanya de Compromís per Fontanars dels Alforins, a les 20.00 a la Casa de Cultura.
· Acte del PSPV-PSOE de Castelló de Rugat a la Casa de Cultura, a les 20.30, amb la participació de Miquel Soler, Secretarid’Educació de la Generalitat.
· Sopar de cloenda de campanya de Compromís per Benginànim. A les 21.00 al parc de la Beata, amb la participació de Nathalie Torres, diputada a les Corts Valencianes.
· Sopar de baix braç organitzat per Unitat per Llutxent, a la plaça Major.
· Acte de cloenda de campanya d’Unides Podem-Esquerra Unida d’Ontinyent. Sopar de baix braç al parc del Llombo, a les 22.00.