Les proves d’accés a la universitat es faran el 8, 9 i 10 de juny vinents

VilaWeb
Redacció/EFE
17.05.2021 - 15:34
Actualització: 17.05.2021 - 17:34

La comissió gestora dels processos d’accés i preinscripció en les universitats públiques valencianes ha fixat els dies 8, 9 i 10 de juny per les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), mentre que la convocatòria extraordinària serà els dies 6, 7 i 8 de juliol.

Els estudiants hauran de tindre el títol de Batxiller o títol de tècnic de cicle formatiu de grau superior per a presentar-se a les proves, i podran conéixer el resultat dels exàmens el dia 18 de juny a partir de les 14.00 en la convocatòria ordinària, i a partir del 14 de juliol de 2021 en la convocatòria extraordinària.

El període de revisió anirà del 21 al 25 de juny, i les dates de revisió de qualificacions en convocatòria extraordinària seran els dies 16, 19 i 20 de juliol.

Per als estudiants provinents de Batxillerat, la nota d’accés a la universitat serà la mitjana ponderada del 60% per a la qualificació final de Batxillerat i el 40% per a la nota de la fase obligatòria de la PAU.

Quant als alumnes de cicles formatius de grau superior, la nota serà la qualificació del cicle formatiu més la nota de la fase obligatòria de la PAU, amb la mitjana ponderada establida per normativa.

D’altra banda, els estudiants de fora de l’estat espanyol o amb Batxillerat internacional hauran d’acreditar la qualificació d’accés a la Universitat, i en cas de països sense conveni, hauran de fer una prova o sol·licitar a la UNED l’acreditació corresponent.

Finalment, l’accés a la universitat d’estudiants amb la PAU aprovada prèviament, amb estudis de Batxillerat corresponents al sistema educatiu anterior, titulats i majors de 25, 40 o 45 anys, es farà d’acord amb les normatives corresponents.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any