Les proves de certificació de les escoles oficials d’idiomes es faran entre el 2 i el 17 de setembre

VilaWeb
Redacció
16.07.2020 - 07:12
Actualització: 16.07.2020 - 09:12

Les proves unificades de certificació de les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) del curs 2019-2020, posposades per la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de covid-19, es faran entre els dies 2 i 17 de setembre vinents.

Les quatre activitats de què consten les proves són comprensió de textos escrits; comprensió de textos orals; mediació escrita, i producció i coproducció de textos escrits.

La part oral, que inclou les proves de producció i coproducció de textos orals i les de mediació oral, es fa per parelles, i en cas de nombre imparell de candidats, per trios. Les proves orals també començaran el 2 de setembre, i en aquest cas les EOI publicaran abans del 31 de juliol en els seus webs el dia, l’hora i el lloc en què cada parella d’alumnes ha de presentar-se davant el tribunal examinador que li toque.

Les proves escrites arrancaran a les 15.30 hores del dimecres 2 de setembre amb el nivell Anglés B2. Podeu consultar ací el calendari complet.

La Conselleria d’Educació recomana als aspirants que estiguen atents a les webs dels centres on han de fer la prova perquè les hores exactes de les convocatòries poden variar, atés que les EOI poden convocar l’alumnat de manera escalonada per a garantir les distàncies de seguretat.

Les proves es desenvoluparan seguint les instruccions que les autoritats sanitàries establisquen per a garantir la seguretat tant dels aspirants com del professorat que duu a terme la prova. Els protocols de seguretat i higiene es publicaran abans del 31 de juliol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any