Les proves unificades de certificació de les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) del curs 2019-2020, posposades per la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de covid-19, es faran entre els dies 2 i 17 de setembre vinents.

Les quatre activitats de què consten les proves són comprensió de textos escrits; comprensió de textos orals; mediació escrita, i producció i coproducció de textos escrits.

La part oral, que inclou les proves de producció i coproducció de textos orals i les de mediació oral, es fa per parelles, i en cas de nombre imparell de candidats, per trios. Les proves orals també començaran el 2 de setembre, i en aquest cas les EOI publicaran abans del 31 de juliol en els seus webs el dia, l’hora i el lloc en què cada parella d’alumnes ha de presentar-se davant el tribunal examinador que li toque.

Les proves escrites arrancaran a les 15.30 hores del dimecres 2 de setembre amb el nivell Anglés B2. Podeu consultar ací el calendari complet.

La Conselleria d’Educació recomana als aspirants que estiguen atents a les webs dels centres on han de fer la prova perquè les hores exactes de les convocatòries poden variar, atés que les EOI poden convocar l’alumnat de manera escalonada per a garantir les distàncies de seguretat.

Les proves es desenvoluparan seguint les instruccions que les autoritats sanitàries establisquen per a garantir la seguretat tant dels aspirants com del professorat que duu a terme la prova. Els protocols de seguretat i higiene es publicaran abans del 31 de juliol.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.