L’escola Lluís Vives de Bocairent construeix una ecoaula per ‘reforçar els estímuls sensorials’ dels alumnes

VilaWeb
Redacció
11.09.2016 - 23:11
Actualització: 12.09.2016 - 01:11

L’escola pública Lluís Vives de Bocairent ha encetat el curs 2016-2017 amb una ‘ecoaula’ impulsada per l’AMPA del centre amb la intenció d’oferir als escolars un espai ‘on poder fer classe, assemblees o explicar contes’ en un àmbit on ‘la intel·ligència es desenvolupe en el joc lliure i en l’ambient adequat’.

Es tracta d’una coberta a quatre aigües subjectada amb quatre pilars de fusta en la base dels quals creixen plantes enfiladisses de fulla caduca, de manera que produeixen ombra i frescor a l’estiu, tal com han explicat des de l’Ajuntament de Bocairent que s’ha fet càrrec de la inversió, valorada en 6.344 euros. L’escola ha sufragat el cost de la col·locació d’unes quantes jardineres. La construcció d’aquesta ‘ecoaula’ ha anat acompanyada de la instal·lació d’un sistema de reg automatitzat.

En paraules de la regidora d’Educació, Noèlia Vañó, la construcció ‘dóna un nou caliu al pati d’infantil amb més continguts verds perquè els nostres menuts tinguen un contacte constant amb la naturalesa i reforcen els seus estímuls sensorials’.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes