La direcció de l’escola pública Vicent Gironés d’Ontinyent ha fet públic un comunicat per agrair les ajudes i els suports rebuts arran la inundació que va patir el centre i que ha obligat a desplaçar la majoria dels alumnes a dues escoles de la ciutat.

En el comunicat emés, el centre dóna les gràcies ‘a l’Ajuntament d’Ontinyent per la seua ajuda i el seu suport en tot moment’. L’escola es mostra agraïda també ‘a les dues escoles que ens han acollit amb un somriure i molt calorosament, el CEIP Martínez Valls i el CEIP Rafael Juan Vidal’.

També agraeixen el treball ‘als mestres del claustre que no han escatimat ni en temps ni en hores, als components de l’AMPA per la comprensió i pel suport’, i esmenten molt especialment el conserge José Martínez ‘perquè és un pilar molt important en la nostra escola i així ho ha demostrat una vegada més’.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb