L'historiador Aurelio Martí va guanyar el premi de l'edició anterior amb el projecte d'investigació 'Moviment obrer i identitat de la Vall d'Albaida (1890-1939)'

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) ha convocat el 13è Premi d’Investigació La Vall d’Albaida, un premi en forma de beca que l’entitat va crear en 1996 per a potenciar la investigació sobre qualsevol aspecte social, cultural o econòmic que tinga la Vall d’Albaida com a àmbit d’estudi.

Fins al 30 de setembre d’enguany es poden presentar els projectes originals que valorarà el jurat, que farà públic el guanyador dins els actes del V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida que se celebrarà els dies 6 i 7 de novembre vinents a Castelló de Rugat.

El projecte seleccionat rebrà 1.000 euros i s’haurà de desenvolupar en un termini de dos anys com a màxim, quan l’autor haurà de lliurar el treball acabat a l’IEVA. Si compleix els requisits de qualitat necessaris, es faran efectius els 2.000 euros que completen la dotació econòmica del premi.

En l’edició anterior, el projecte d’investigació Moviment obrer i identitat de la Vall d’Albaida (1890-1939) de l’historiador Aurelio Martí va ser el guanyador del premi.

Bases completes del 13è Premi d’Investigació La Vall d’Albaida