L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de la Conselleria d’Economia Sostenible (IVACE) ha concedit a Albaida una subvenció de 238.000 euros per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons industrials.

L’Ajuntament d’Albaida aportarà la resta de la quantia fins als 400.000€ del total de la inversió.

La subvenció es destinarà principalment a l’adequació dels polígons del Pla del Comte, El Laberint i La Pedrera, amb una inversió de 400.000 euros en millores viàries, de senyalització, il·luminació i per a la instal·lació de vigilància a través de CCTV per a la Policia Local.

El pressupost total és de 400.000 euros, dels quals el consistori n’aportarà 162.000.

Subvenció per a pavimentar i millorar l’enllumenat en polígons d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent disposarà d’una subvenció de 360.000 euros per a millores també en tres polígons industrials, amb una inversió total de 600.000 euros.

Al polígon de Sant Vicent es pavimentaran els vials que quedaren pendents en l’actuació anterior i es farà un itinerari de vianants il·luminat des del nucli urbà fins a l’antiga fàbrica de Tèxtils Aparicio. Al polígon Àrea 37 es millorarà l’enllumenat al pont de Sant Vicent i als seus accessos i se substituiran punts de llum de vapor de sodi per leds, entre més actuacions. Finalment, al polígon El Pla es completaran algunes urbanitzacions pendents amb treballs d’instal·lació d’enllumenat, xarxes de sanejament i pluvials, voreres, bandes d’estacionament i pavimentació de vials.

200.000 euros per a la Pobla del Duc

El polígon industrial Oest de la Pobla del Duc també es beneficiarà de les subvencions de l’IVACE, amb la de 200.000 euros que ha aprovat per a l’Ajuntament de la localitat destinada a fer-hi millores.

El projecte preveu actuacions per a la millora de la mobilitat urbana per als vianants i de la imatge de l’àrea a través de la regeneració paisatgística i ambiental. S’hi instal·laran boques d’incendi en la xarxa d’aigües per a PCI i es milloraran les zones verdes entre més accions, com la nova pavimentació de la ronda principal i la millora en el subministrament d’aigua amb ampliació de la renovació de la xarxa d’aigua potable.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.