La Casa de la Vila d’Albaida acull aquest dimarts 9 de juliol el Fòrum Emprenedoria amb Talent, dirigit a empresaris i gerents de Pimes i emprenedors en una fase avançada de desenvolupament, amb l’objectiu de fomentar les sinergies entre les empreses de les Comarques Centrals a través del networking, i de detectar i presentar noves oportunitats de negoci d’interés per a les empreses.

El fòrum començarà a les 9.30, amb un programa en què s’inclouen la taula de treball ‘Oportunitats de negoci. Casos d’èxit’ amb la participació d’empreses de la Vall d’Albaida, i la xerrada ‘Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 a les xarxes socials’, a càrrec de Clara Soler, consultora especialitzada en màrqueting i comunicació.

La jornada la promou i finança la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, i té el suport de l’Ajuntament d’Albaida, COEVAL, ATEVAL.

El Centre Europeu d’Empreses col·laborarà amb l’Ajuntament d’Albaida en la promoció i consolidació d’iniciatives empresarials