Aquest dijous dia 20 d’abril torna al Jardí de Vivers la Fira del Llibre de València, amb 72 expositors, entre llibreries, editorials, entitats i institucions públiques. Fins l’1 de maig s’hi desenvoluparan activitats relacionades amb el món literari: entrevistes, taules redones, signatures de llibres, activitats escolars, tallers i animacions infantils.

Enguany no hi faltaran actes en què hi participaran autors valldalbaidins, com ara Ignasi Gironés, amb ‘La taulelleria valenciana del segles XVII, XVIII i XIX a la Fundació la Fontana’; Joan Guerola, autor de la novel·la ‘El Gat’;  Sergi Torró que presenta el poemari ‘Magdala’; i Francesc Mompó, autor de la novel·la recentment publicada ‘Com ales d’àngel negre’. També hi seran Tudi Torró amb ‘Des del sud. Escrits de resistència i esperança’; Noèlia Vidal, autora de ‘La maledicció dels Bellvís’; i l’albaidina Iolanda Ibarra amb ‘Amor i més amor’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]