L’Ajuntament de l’Olleria  aprofitarà les ajudes de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball destinades a inversions en millores de zones industrials per fer actuacions importants en el polígon El Carrascot, amb una inversió prevista que s’acosta al milió d’euros.

Els ajuts del Pla de Millora, Modernització i Dotació d’Infraestructures i Serveis en Polígons Industrials i Enclavaments Tecnològics, convocat a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), destinen 9.950.000 euros per a la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià. El consistori ollerià s’hi ha adherit, amb el suport unànime de tot el ple, per tal d’aconseguir fons amb què engegar tres projectes importants per al principal polígon industrial de la localitat. Un d’aquests projectes consisteix a instal·lar un dipòsit d’aigua que facilite l’actuació dels bombers en casos d’incendi, pressupostat en més de 416.000 euros, una necessitat destacada atesa la poca utilitat en aquestes situacions de la xarxa d’aigua existent al polígon. Les altres dues iniciatives són la creació d’un circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local per incrementar la seguretat davant robatoris o accident, amb un cost previst de 217.000 euros; i la regeneració i creació de zones verdes i barreres vegetals, a què es destinarien 305.000 euros.

L’elecció d’aquestes actuacions s’ha fet atenent les prioritats mostrades pels empresaris, segons ha explicat el batle Julià Engo, qui ha assegurat que ‘volem anar de la mà dels empresaris per intentar millorar entre tots la zona del Carrascot’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]