Els primers actes de les festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria començaran el divendres 25 d’agost, amb la proclamació de les reines, festers, capitans i ambaixadors d’enguany. Els dies centrals seran els 2, 3 i 4 de setembre, amb la ‘trilogia festera’.

De cara a aquestes festes, l’Ajuntament de l’Olleria ha convocat un concurs d’Instagram en què poden competir les fotografies publicades en aquesta xarxa social entre les 20.00 del 25 d’agost i les 23.59 del 5 de setembre. Les imatges han de dur l’etiqueta #lolleria2017.

Hi haurà un primer premi per a la millor fotografia de l’Entrada de Moros i Cristians, i un altre per a la millor fotografia de qualsevol altre moment de la festa. Aquestes fotografies eixiran publicades en el llibre de festes de l’any vinent. L’ajuntament es reserva el dret de poser usar totes les altres imatges en campanyes de promoció turística i institucional, i de fer-ne ús a les xarxes socials i web municipals, fent sempre constar el nom de l’autor.

La resolució del concurs es farà dilluns 11 de setembre.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]