L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent arrencarà la temporada 2019 el primer cap de setmana d’abril amb la interpretació del Rèquiem de Mozart, en dos concerts els dies 5 i dissabte 6 al Teatre Echegaray, a les 22.30 i 19.30 respectivament.
En tots dos, l’orquestra estarà acompanyada pel Cor de Cambra Discantus de Cocentaina i l’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida, i comptarà amb les veus solistes d’Adriana Mayer, Belén Roig, Giorgio Calenza i Javier Reig, amb la direcció coral de Robert Sellés i sota la batuta d’Edmundo Vidal.

La temporada de concerts seguirà amb ‘Joves Virtuosos’, una actuació per a donar visibilitat als músics joves, en què hi acturan els solistes Ausiàs Parejo i Pablo i Alejandro Turlo. El tercer concert serà ‘Grans compositors alemanys’, amb obres de Beethoven i Brahms i amb dos solistes que van començar la seua formació en Ad libitum: Noelia Balaguer i Carlos Graullera. El quart i darrer concert de la temporada oferirà una selecció dels grans èxits de la música del cinema, amb obres de compositors com John Williams, Ennio Morricone o Hans Zimmer.

Preus i abonaments

Els abonaments per a la temporada es posaran a la venda el dilluns 25 de març, al preu de 45 euros, en Ad Libitum i a través del telèfon 962914224.

El preu de les entrades per a cada concert serà de 13 euros, i el de l’entrada jove de 7, que podran comprar-se en www.caixaontinyent.es, en Ad Libitum i en el 962914224.