Marcos Morau és una de les principals apostes d’artistes del país que opten als Premios Max que es lliuraran a València el 5 de juny vinent, en fer-se amb set nominacions pel muntatge ‘Oskara‘, obra del coreògraf ontinyentí (La Veronal) amb Jon Maya (Kukai Dantza). Morau aspira als premis a Millor Espectacle de Dansa, Millor Producció Privada d’Arts Escèniques, Millor Disseny d’Espai Escènic, pel propi Morau, Millor Disseny de Vestuari, Millor Disseny d’Il·luminació, Millor Intèrpret Masculí de Dansa i Millor Elenc de Dansa.

Altres artistes del país que arriben nominats a la celebració dels premis són la dramaturga Carme Portaceli, els actors Josep Manel Casany, Ramon Madaula, Mercè Arànega i Chema Cardeña, les companyies Maduixa Teatre i Wichita CO, i Juanjo Llorens pel seu treball en el ‘Hamlet’ de Kamikaze i el Companyia Nacional de Teatre Clàssic.

Un total de 112 espectacles dels 311 inscrits han estat seleccionats per participar com a candidats en aquesta edició. A més de les 23 categories a concurs –amb la incorporació de l’Espectacle de Carrer– es concedeixen tres premis especials: Contribució a les Arts Escèniques, que s’ha atorgat a la Fundació Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro; Honor, que s’anunciarà el pròxim 26 d’abril, i Aficionat, que es decidirà el 10 de maig.

Els guanyadors de la 20 edició dels Premis Max de les Arts Escèniques es donaran a conèixer el 5 de juny vinent en la gala que se celebrarà al Palau de les Arts de València.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]