La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha enviat als ajuntaments una enquesta per saber millor les actuacions que fan i quines són les necessitats de col·laboració amb l’administració, ja que, entre els seues competències, també hi ha les relatives al control, la protecció i la gestió del medi ambient.

Segons ha detallat la Generalitat, entre els continguts de l’enquesta s’inclouen qüestions relatives a les actuacions que desenvolupen els municipis en matèries sobre la competència de medi natural, vida silvestre, espècies naturals protegides, caça, pesca i ordenació i gestió forestal. També hi ha aspectes relatius a la millora del marc de col·laboració entre les dues administracions.

Els resultats de l’enquesta permetran al departament que dirigeix ​​Elena Cebrián de saber amb més detall tant l’experiència dels ajuntaments en la gestió de matèries emmarcades en el medi natural, com quines són les prioritats i els interessos de cada municipi.

La resposta servirà també per facilitar l’assistència tècnica necessària en cada cas i orientar les actuacions dels diferents serveis de la Direcció General de Medi Natural per respondre de manera ‘efectiva’ als interessos locals.

La Direcció General considera ‘necessari’ de millorar la comunicació i la coordinació entre les iniciatives que s’estan duent a terme des dels municipis i les que es planifiquen, dissenyen i executen des de la conselleria, per a establir ‘canals fluids i àgils de contacte i col·laboració’ entre l’administració local i la Generalitat.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.